google.com, pub-0538963555324632, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Organizasyon Hizmetlerimiz

Gezenti Turizm Organizasyon ve Etkinlik Kulübü

15 yıllık turizm sektörü tecrübemiz ile 9 yıllık organizasyon tecrübemizi birleştirerek Gezenti Turizm Organizasyon ve Etkinlik Kulübümüzde yaptığımız birçok organizasyonların yanı sıra artık sizlerin organizasyonları için de kusursuz hizmet sunmaya başladık. Deneyimli ve dinamik kadromuzla özel günlerinizde ve özel etkiliklerinizde sizlere hizmet vermek için çalışıyoruz.

Organizasyon Hizmetlerimiz :


Şirket, işletme ve gruplara özel turnuva organizasyonlarınızı planlıyor ve organize ediyoruz. Tavla, Bowling, Satranç, Futbol turnuvalarınız için profosyonel ekipman desteğinin yanı sıra turnuva organizasyonunuzu kusursuz bir şekilde yürütümünü sağlıyoruz.

                                                      Referanslar : Gezenti, Turgutreis Lions Kulübü, GVZ Cafe


Özel günlerinizin kusursuz geçmesi için profosyonel ekibimiz ve ekipmanlarımız ile Doğumgünü, Kına, Nişan ve Düğün organizasyonlarınızın kusursuz bir şekilde yürütümünü sağlıyoruz. 


Şirket, okul ve kapalı gruplara Kutsetur güvencesi ile günübirlik ve konaklamalı gezi organizasyonu hizmeti sağlıyoruz. Gezilerinizde uzman kadromuz ile profosyonel rehberlik ve tur liderliği hizmeti veriyoruz. 


Şirketlere özel motivasyon partileri, büyük kapsamlı üniversite festival organizasyonları hizmetlerini uzman kadromuz ile veriyor ve yürütümünü sağlıyoruz.

Referanslar : Marmaris Fest


Süpriz doğumgünü, evlenme teklifi gibi özel günlerinizde sizlere ekipman desteği, fikir ve organizasyon hizmeti sağlıyoruz. Özel günleriniz bize emanet...



Organizasyon Talepleriniz için Lütfen Bizi Arayın
Caner ÇELİK 0537 389 19 07